Fejlesztés az ÚMFT pályázati támogatásával

umft

umft

Projekt neve: Futár.NET vállalatirányítási rendszer beszerzése
Projekt azonosítója: KMOP-1.2.5-09-2009-0140
Projekt kezdése: 2010.02.26
Projekt befejezése: 2010.12.16.
Kedvezményezett: RUNNER Expressz Futárszolgálat Kft.
Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
Adószám: 12196434-2-43

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 5 264 000,-Ft.

A projekt összköltsége 15 040 000,-Ft.

Projektünk célja a Runner Kft. infokommunikációs korszerűsítése egy modern, kifejezetten a futárcégek számára kifejlesztett vállalatirányítási rendszer bevezetésével. A 100%-osan magyar tulajdonban lévő futárszolgáltunk 1996-ban alakult, kiemelkedő hivatástudattal rendelkező kézbesítők és vezetők összefogásával.
Az elmúlt másfél évtizedben 2 millió feletti megrendelést teljesítettünk, és több mint 90.000 partnerrel kerültünk kapcsolatba. Futáraink közel 10 millió kilométert tettek meg Ügyfeleink megbízásából. Elsőként tettünk eleget a 2003. évi CI. posta törvényben foglalt bejelentési kötelezettségnek és kaptunk engedélyt szolgáltatásunkra. Elsőként tanúsították ISO9001 minőségirányítási rendszerünket. Megbízható és magas színvonalú szolgáltatásunknak köszönhetően mára több futárszolgálat bízta ránk ügyfelei kiszolgálását, és osztotta meg velünk tudását ezzel hozzájárulva piac meghatározó szerepünk növeléséhez. Partnereinknek, kollégáinknak köszönhetően rugalmas, egyedi megoldásokat kínálunk egy jelentős piaci szereplő stabil hátterével, mely törekvésünket továbbra is szem előtt tartva fejlesztjük szolgáltatásunkat.
Ennek keretében jelen pályázattal célunk komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztés megvalósítása volt, melynek lényege egy speciális vállalatirányítási rendszer beszerzése, és testre-szabása.
A beszerzésre került Futár.NET rendszer a következő területeket fedi le: -Vállalati CRM, értékesítés terület; -Gyártási terület; -Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés; -Kontrolling és döntéstámogatás; -Beszerzési, logisztikai terület; -Táv- és csoportmunka támogatás; -Internetes megjelenés (Vállalati portál); A Futár.NET programcsomag minden futárszolgálati folyamatot lefed, a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymeneteket. A szoftvercsomag alkalmas nagy mennyiségű megrendelés kezelésére, a futárok jól átlátható és hatékony irányítására a felhasználóbarát felület segítségével. Az adminisztrátori felületen testre szabható a cég működési pataméterei: definiálhatóak különféle szállítási eszközök, díjszámítási módok, üzenetformátumok, speciális kedvezmények vagy előre ütemezett megrendelések.
A rendszer használatának köszönhetően versenyképességünk fokozódott, és hatékonyabban tudunk reagálni ügyfeleink igényeire, ezáltal lehetővé válik szolgáltatásaink bővítése és földrajzi elterjesztése.

Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága

umft

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

umft

Mag Zrt.

Mag_Zrt