Gyakran Ismételt Kérdések

Kategória:
 • Csak Budapesten szállítanak?

  Nem, kiszállítást nem kizárólag Budapesten, hanem az ország egész területére, sőt alvállalkozóink segítségével külföldre is vállalunk.

 • Mekkora lehet a csomag mérete?

  A motoros futárral történő szállítás esetén az A3-as méret, maximum 5 kg a felső határ. Ha a csomag mérete meghaladja a motorral szállítható méretet vagy súlyt, akkor a szállítást autóval vagy igény esetén kisteherautóval végezzük. A szállítás megrendelésekor kérje ügyfélszolgálatunk tanácsát!

 • Mikor adhatok le megrendelést?

  Munkanapokon 08:00 - 19:00 között a 06(1) 203-0100, vagy a 06-20-222-0202 telefonszámon veszünk fel megrendelést. Előzetes megállapodás után munkaidőn kívül is teljesítjük megbízását.

 • Mennyi idő alatt érnek ki hozzánk?

  A kiállási idő nagymértékben függ a cím helyétől, a futárok elhelyezkedésétől, és - kikerülhetetlenül - az időjárási és forgalmi viszonyok is befolyásolják. Alapvetően a megrendelés után 20 percen belül megérkezik a futár Önhöz, ami a külső kerületeknél, vagy „monszun-időszak” alatt 30 perc is lehet! A megrendeléskor ügyfélszolgálatunk ennél pontosabb becslést fog adni!
 • Van rá mód, hogy konkrét időpontra kérjem a futárt?

  Amennyiben a küldemény kézbesítése, vagy felvétele csak konkrét időhatárok között (pl.: 10:00-10:30-ig) lehetséges, ezt feltétlenül jelezze már a megrendelés leadásakor, valamint a biztonság kedvéért a futárnak is.

 • Mennyi idő alatt érkezik meg a küldemény a címzetthez?

  A szállítási határidő természetesen nagyban függ a távolságtól. Budapesten és környékén a küldemény átvételétől számított átlagosan 30-40 perc alatt teljesítjük a kiszállítást.

 • Hogyan címezzem meg a küldeményemet?

  Mindenképpen célszerű a küldeményen feltüntetni a címzett cég és személy nevét, az utcát, házszámot, és ha ismert, az emeletet, illetve szobaszámot is. Sokat segíthet a feladó neve és telefonszáma is, így váratlan probléma esetén a futár gyorsan egyeztethet a küldemény feladójával.

 • Ki fizetheti a fuvart?

  Egyszerű esetben a feladó, de fizethet a címzett is, sőt arra is van lehetőség, hogy egy harmadik fél rendezze a számlát a város másik pontján. Ebben az esetben azonban a készpénz átvételéért külön kiállási díjat kell felszámítanunk.

 • Hogyan tudok fizetni, kapok Áfa-s számlát?

  Rendszeres megrendelőink - szerződéses viszony létesítése után - átutalásos fizetéssel rendezhetik számlájukat. Készpénzes fizetés esetén a futár a helyszínen egyedi formátumú - jogszabályoknak megfelelő - Áfa-s számlát állít ki.

 • Van a futároknál váltópénz a visszajáróhoz?

  Futárunknál általában 2.000 Ft értékben vannak bankjegyek és érmék. Amennyiben ügyfelünk kizárólag 5.000, 10.000, 20.000-es bankjeggyel tud fizetni, kérjük jelezze azt már a megrendelés során! Ügyfeleink 95%- a átutalással fizet, így elkerülhető az alkalmankénti fizetéssel járó időveszteség.